onsdag 30 september 2009

Whats up??

Har absolut ingen fantasi till Titel/rubriker *S*

Tänkte bara "ordbajsa" i stort.. medan ja har lite tid över...(egentligen har ja ingen TID över, ja bara omprioriterar lite*S* frukostdisken ska ju in i diskmaskinen , har en jätte hög med tvätt som ska in i garderober, tvätt som ska in i tvättmaskinen, sen dammsuga klart -började ju med det igår...)
Sara har just somnat, gnällandes, i vaggan. O Isac sitter snällt o tyst i soffan o läser en bok o väntar på att sopbilen ska komma.
Det är ju höjdpunkten på dagen varannan onsdag *ler*
Själv har ja rensat alla sopor o lastat ner i soptunnan, så vi kan börja på en ny 2-veckors sopperiod..., o sitter o dricker lite kaffe. Har precis stoppat i mig sitta frukostsmörgåsen...

Igår var vi in t OBS!Bergvik

(bara medan ja skrev de rader här ovan, så ändrades situationen... nu har ja Isac bredvid mig med sin stora krit/pennlåda o några papper... fortfarande väntandes på sopbilen;)

Iaf... igår var vi o handlade på Bergvik... Inte den bästa tiden o åka o handla, efter Putte slutat jobbet... men va gör man inte... det e lite svårt att åka o handla mkt själv med 2 barn.. o i morron gör ju Putte EM, så då blir det ju absolut inget vettigt gjort. Antar ja...
Det e kaos o handla på en affär som man inte brukar handla på... man hittar ingenting o har man glömt något får man springa genom halva affären för att hämta *S* för det får inte ta alltför lång tid då man handlar, då tröttnar barnen. Men måste ju säga att Isac e duktig ändå..
Han e ju hyffsat van att vara med i affären med mig. Det blir bara lite lite mer tjaffs då pappa e med, av nån konstig anledning?????

Efter handlingen var avklarad blev det middag på OBS restaurangen... Isac fick korv o potatis... Han e ju så kräsen att strips o pulverpotatismos.. det äter han inte. O korven får man ta bort "skalet" på (skal = stekytan på korven *S*) Ja fattar inte hur han blivit så...??? men men, ja e glad att han äter iaf*ler* sen om det är samma maträtter som går runt, runt, då får det väl vara så då...

Då maten var avklarad så besökte vi INTER SPORT lite snabbt, så ja skulle kunna byta mina skor... (som ja skrivit om tidigare) Så klart hade de inga skor för 450:- men de hade ett par ADDIDAS för 690:- som var super fina (tyvärr inga kvar i min storlek) sen hade de ett par Nike för 790:-.... de satt bra på foten, inte riktigt lika fina som de Nike som ja reklamerade, men men.. vad e en bal på slottet *ler* skulle ju lagt in en bild på skorna... (men det tar lite för lång tid *S*)
Tiden e ju som bekant mkt värdefull för mig...
Iaf så blev det Nike skorna... så nu har ja ett par HELA skor igen då....

Sara sover fortfarande o Isac har lämnat kritorna o står beredd på en stol, så nu får sopbilen ta o komma.... *S*

Den enda som är iordning än, det är Sara (o hon ligger o sover) Isac har fortfarande pyjamas på sig *S* o ja ser ut som ..... vanligt... ofräch, sliten, söndertvättad fleecetröja, slitna jazzbyxor...
Kanske skulle ta tag i detta...

Nu vakna Sara.... o sopbilen har inte kommit än... men ett flygplan hörde vi nu *ler*

Det fick vara allt för nu!!

Tjingtjing

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar