tisdag 22 september 2009

Svensk humor ????

Suck... nu har vi det där med TIDEN... igen...
Hände ju en grej i lördags, som var rätt rolig o skulle vara roligt o dela med andra... *ler*
Men har som sagt inte hunnit/orka sätta mig o skriva...
Det krävs ju lite mer än bara 5 min o sätta sig vid datorn..

Iaf... i lördags så fick sambon för sig att vi skulle åka o kolla på en bil.... (för att göra en lång historia kort... så sålde vi farfars Toyota i förra veckan... inte för att det va panik med en 2:a bil... men men... *ler*)
Sagt o gjort, vi åkte in t Karlstad hela familjen, för att titta o ev köpa denna bil..
(ja har inget emot utlänningar/invandrare, så länge de följer lagar o paragrafer som alla andra... tilläggas att det gäller för "svenssons" OCKSÅ!!!!)
Nu var det så att denna ägare till bilen var inflyttad... alla vet ju att vi har olika kulturer o en svensk hade absolut inte gått ifrån sitt barns barnkalas för att visa o ev sälja en bil iaf inte utan att påtala detta för den ev köparen....
Säljaren av denna GOLF, hade barnkalas för sin dotter... (o det sa han inte till oss utan då det börja komma föräldrar o hämta sina barn då kalaset var slut så var han samtidigt som han pratade om bilen, sa hej då till barn o föräldrar... *Grymt*)

Det var ju till HUMORn ja skulle komma till *ler*
Putte tog en provtur i GOLFen o ja stod utanför SAABen o Sara o Isac satt kvar i den men ja hade båda bakdörrarna öppna... o Jag stod på Isacs sida... Då lutar sig denna man in i SAABen på Saras sida (o alla vet ju vad Sara tycker om okända, särskilt karlar *S*) o hon drog på sin värsta purken läpp o skrek *S*
O mannen drog sig tillbaka o på lite knackig, typisk invandrarSvenska (dock väldigt bra sådan- det kändes som han verkligen gjort stora försök att lära sig *ler*)
"oj oj , nu skrämde ja flicka... " ja sa att det var ingen fara att hon reagera så mot de flesta...
o han log o började gå mot sin lägenhet, för att hämta några papper om GOLFEN... o då säger han " ja, ja vara inte Usama Bin Ladin (vet inte om det stavas så) men med ett STORT leende på sina läppar... *asg*
Ja tyckte han var stört skön!!!! skoja om Bin Ladin... o sen säger han, då Putte dröjer (vi står o väntar rätt länge... men Putte i noga då han provkör bil *ler*)
"va han åka länge" ja nickade o log... så fortsätter han... "han kanske träffa nya Kvinnan" hahaha
Va säger man???? *asg*

Han va iaf sten cool... o affär av bilen blev det oxå... fast nån prutning gick han inte med på *flinar*

Dax o fixa lunch....
Tjingtjing

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar