fredag 7 augusti 2009

Lite från vardagen....

Isac älskar böcker o att man läser för honom. Här har han gjort sig en liten mysig läshörna *ler*


Sara har hittat sina fötter!!!!!

Pappa o Isac i en karusell på Borgviks marknad... Isac e såååå nöjd o glad *ler*


Nöjd, men lite trött, SaraSara tycker verkligen om denna lekmatta med tillhörande magstöd... Det e nog bland det bästa ja köpt till henne*ler* Tack Carro, för att ja fick "bli ve" den!!!Duschsituationen från duschen sett... *S*


Ja har inte patent på att ta han om 2 små barn *S men det gäller att lösa vardagen, o då e nästan alla knep tillåtna.... Här e ja på väg o duscha, Isac sitter o "kör" bil o har Sara i baksätet..*S* Hans fantasi finn det inga gränser för *lerbaraLer* o ja får duscha, även om det inte e nån direkt njutningsdusch *S* men den gör sitt syfte.... ;)
Vi har ju haft det grymt jobbigt en längre tid. Hela familjen har varit lidande. Men i o med att Sara började äta "pulvermjölk" (som Isac säger..) så har situationen blivit mkt bättre!!!!
Ja kämpade verkligen att försöka amma, i över 1 månads tid,
men tillslut var situationen ohållbar....
Så nu äter Sara bara från flaskan... o hela familjen har börjat komma in i en lugnare vardag....


Pappa har inte det lätt med Sara.
Men han jobbar på!!!! Hon börjar sakta men säkert acceptera honom. Det gäller o ha tålamod *ler*


Sara o Isac har en riktigt bra kontakt. Sara kan verkligen ligga o skratta åt/med Isac. O då "stollar" sig Isac ännu mer... ;) Vi har fullt upp med att förklara för Isac att han måste prata riktigt med Sara o inte "bebisspråk". Men han är för söt då han "leker" med henne.


Isac o Sara i soffan. Isac vill väldigt gärna hålla i Sara, men han har mkt svårt att sitta still i soffan, så det e inte det lättaste att låta honom hålla henne då. Men ibland (som vid denna bild) går det utmärkt!!!!Sara sover sött. Hon kramar gärna hunden, som Isac köpt åt henne.


Sara har upptäckt att man kan prata med spegeln *S* Hon e för söt då hon gör det ;)Ja försökte vara lite för mig själv, det slutade med att ja hade båda barnen supernära... *mys*


Isac har fått tillåtelse att sätta upp stickers på sin garderob.


1 kommentar:

  1. Gisses vad du ligger i med bloggandet helt plötsligt. Fast det är ju kul att läsa, och titta, måste jag säga.

    kram syrran

    SvaraRadera